Exact Expertise

Ervaring

Sinds 1989 heeft Exact Expertise B.V. zich ontwikkeld tot een onafhankelijk expertisebureau met “bouwkunde” als specialisatie.

Onze focus ligt op omgevings-risicomanagement bij bouw en infrastructurele werken, waarbij wij trachten de aannemer of opdrachtgever m.b.t. de omgeving te ontzorgen. Wij voeren opdrachten uit voor o.a. aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars, ingenieurs- en architectenbureaus en particulieren.

Onze organisatie telt gekwalificeerde bouwkundige experts op minimaal HBO niveau met minimaal 10 jaar ervaring in de bouwkundige branche. Onze experts zijn breed inzetbaar op alle vlakken; van omgevingsmanagement tot ondersteuning bij monitoring.

Wij voeren onze bouwkundige opnames uit volgens de richtlijnen van het Nederlandse Instituut van Register Experts (NIVRE).

Dienstverlening

Wij bieden ondersteuning in:

  • Omgevingsanalyse (risico-inventarisatie, monitorplan en trillingsprognose)
  • Bouwkundige opnames (voor, tussen, na-opname en schade-inventarisatie)
  • Metingen (trillingsmeting, deformatiemeting en geluidsmeting)

Klik op de onderstaande knop om onze diensten te bekijken

Klantgericht

In vrijwel alle gevallen is snelheid en flexibiliteit een vereiste. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur voor u klaarstaan. Exact Expertise staat voor onafhankelijkheid en voert zijn werkzaamheden uit naar eer en geweten en deugdelijk vakmanschap. Ongeacht onze opdrachtgever zullen belangen van deze of derden geen enkele invloed hebben op onze werkzaamheden, bevindingen en/of conclusies.

Eerlijk en betrouwbaar

Service is één van de punten waarin Exact Expertise zich onderscheidt. Wij streven er iedere dag weer naar om onze dienstverlening vanuit de klant te benaderen. Betrouwbaarheid is daarbij een belangrijk onderdeel; afspraak is bij ons afspraak!

coronavirus

Bouwkundige opnames

In verband met het Coronavirus hebben wij onze werkwijze van de uitvoering van een vooropname aangepast aan de richtlijnen van het RIVM, peildatum 16 maart 2020.

De vooropname geschied normaliter zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het pand.

Onze experts zullen de noodzakelijke hygiëne-maatregelen in acht nemen; geen fysiek contact maken en zoveel als mogelijk zelfstandig door de woning/opstal lopen om de situatie vast te leggen.

Mocht er om persoonlijke redenen bezwaar gemaakt worden tegen een binnenopname kan dit aan de expert kenbaar gemaakt worden en zal hij zich beperken tot een buitenopname.

In dat geval vragen wij om te zorg te dragen voor de toegankelijkheid van de gehele buitenzijde van de woning/opstal.

Team Exact Expertise